Fibre disperse și produse adiționale

GLOBAL BETON INVESTMENT comercializează Fibre metalice, FIBRE RoFero, Fibre RoNet, Fibre RoWhite, Cuart Romcuart, Lac sigilant – Rosealant, Folie pentru construcții, Disc diamantat pentru tăiere rosturi, Mastic pentru rosturi – RoFlex, Șnur PVc pentru rosturi

Armarea dispersă cu fibre metalice înlocuiește cu succes tot ce înseamnă armare clasica cu plase sudate sau oțel beton la nivelul solului.

Detalii …

Armarea dispersa cu fibre din polipropilena este o soluție inovativă deosebit de avantajoasă. Performantele deosebite ale RoFero sunt datorate tehnologiei de fabricație și utilizării unei rețete proprii. Sunt fibre monofilament din polipropilena virgină, cu caracteristici deosebite, precum o rezistență sporită și o formă ce asigură dispersia excelenta în beton.

Detalii …

RoNet este o fibră de clasă medie pentru armarea dispersă a betoanelor. Este recomandată folosirea lor în mod deosebit la șape sau suprabetonări.

Detalii …

RoWhite este cea mai uzuală fibră pentru beton și este folosită în special pentru combaterea microfisurilor. Este recomandată în mod deosebit la betoanele amprentate, decorative.

Detalii …

Cătălin Stîlpeanu
Telefon: 0726 751 056
E-mail: catalinstilpeanu@globalbeton.ro

Andrei Laurențiu Denis
Telefon: 0734 468 870
E-mail: denisandrei@globalbeton.ro

Sau folosiţi COMANDA RAPIDĂ şi vă vom contacta noi în cel mai scurt timp

Pe lângă Fibrele de mai sus GLOBAL BETON INVESTMENT vă pune la dispoziție și câteva produse adiționale: Cuart Romcuart, Lac sigilant – Rosealant, Folie pentru construcții, Disc diamantat pentru tăiere rosturi, Mastic pentru rosturi – RoFlex, Șnur PVc pentru rosturi.

.