Pompă de beton fixă

Închiriere Pompă de beton fixă

Pompa de beton fixă reprezintă soluţia ideală pentru turnare beton în spaţii înguste sau greu accesibile, care nu permit accesul pompelor de tip elefant şi pentru santiere care necesită pompare pe distanţă mare.

Avantajul principal oferit de pompa de beton fixă este că poate fi amplasată şi manevrată în locaţii dificile sau greu accesibile pentru betonierele clasice.

Pompele fixe oferă o capacitate superioară de pompare a betonului, ceea ce asigură servicii de calitate, uşurează munca şi scurteaza timpul lucrării. Utilizatorul poate regla debitul de turnare a betonului cu pompa fixă, ţinând cont de granulometria şi clasa betonului folosit şi de obiectivele din santier.

Pomparea betonului cu pompa fixă se poate folosi la executarea tuturor elementelor unei construcţii: fundaţie, placă, stâlpi, grinzi, boiandrugi, centuri, elevaţie, interioare, şape, alei, etc.
Cu ajutorul unei pompe fixe pot fi executate lucrări ce necesită lejeritate în operare, de exemplu betonul poate fi turnat în siguranţă în cofrag, fără riscul de a sparge cofragul şi fără pierderi.

Contactaţi-ne acum!

Cătălin Stîlpeanu
0726 751 056
catalinstilpeanu@globalbeton.ro

Cosmin Tămaş
0722 155 116
cosmintamas@globalbeton.ro

Andrei Laurențiu Denis
0734 468 870
denisandrei@globalbeton.ro

Silvana Stîlpeanu
0724 280 181

Simona Tămaş
0726 246 484